Počeli pregovori o prodaji Imleka

Bez autora
Nov 25 2013

Direktorka korporativnih poslova Denjub fuds grupe Svetlana Glumac izjavila je danas da su ponovo započeti pregovori o prodaji Imleka sa potencijalnim kupcima. Pregovore o prodaji Imleka prekinuli smo u maju 2012, kada se zbog političke situacije nakon izbora, očekivao nestabilan kurs, što je bio jedan od razloga zašto smo u tom trenutku zaustavili pregovore, podsetila je Glumac. Sada je, situacija malo stabilnija, pa su pregovori opet započeti, ali ostaje da se vidi kako će se razvijati. Imlek je regionalna kompanija koja posluje na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Otkupljuje mleko od više hiljada farmera-kooperanata u Srbiji i sa njima ostvaruje evropske standarde i kriterijume kvaliteta. Imlekov asortiman obuhvata više od 80 različitih mlečnih proizvoda.

Počeli pregovori o prodaji ImlekaDirektorka korporativnih poslova Denjub fuds grupe Svetlana Glumac izjavila je danas Tanjugu da su ponovo započeti pregovori o prodaji Imleka sa potencijalnim kupcima.

"Pregovore o prodaji Imleka prekinuli smo u maju 2012, kada se zbog političke situacije nakon izbora, očekivao nestabilan kurs, što je bio jedan od razloga zašto smo u tom trenutku zaustavili pregovore", podsetila je Glumac.

Sada je, kako je istakla, situacija malo stabilnija, pa su pregovori opet započeti, ali ostaje da se vidi kako će se razvijati. Imlek je regionalna kompanija koja posluje na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Otkupljuje mleko od više hiljada farmera-kooperanata u Srbiji i sa njima ostvaruje evropske standarde i kriterijume kvaliteta. Imlekov asortiman obuhvata više od 80 različitih mlečnih proizvoda.

Kompanija sa tradicijom dužom od pola veka poseduje neophodne sertifikate i potvrde (HAČP, ISO 9001) koji su preduslov za izvoz u EU.

U okviru Denjub fuds grupe, pored Imleka, posluju i Mlekara Subotica, Bambi Banat i "Knjaz Miloš".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik